Superol

Superol bij beginnende keelpijn

Superol is een middel dat zonder recept of doktersvoorschrift te verkrijgen is bij uw apotheek. Het ondersteunt bij (beginnende) keelpijn en is te gebruiken in verschillende varianten. Het bestaat in de vorm van een zuigtablet, dat u iedere twee uur in de mond laat smelten, met een maximum van zes tabletten per dag. Het komt ook in de vorm van een gorgeltablet, dat u voor gebruik dient op te lossen in circa 100 milliliter water. De werkzame stof in Superol is Oxychinoline.

Superspoel tabletten

Drogisterij Boerhaave heeft oplostabletten van het oerdegelijke Superspoel in het assortiment, met als werkzame stof Oxychinolinesulfaat en als extra toevoeging IJslands mos voor een nóg betere werking. De ontsmettende werking van het Oxychinolinesulfaat doet uw keel en keelpijn ten goede. De twintig ronde tabletten in een potje Superspoel dienen als gorgel- of spoeldrank te worden gebruikt.

De drogist die bij u past

Drogisterij Boerhaave is al meer dan honderd jaar uw vaste adres in Leiden voor alles op apotheekgebied. De tijd heeft echter niet stilgestaan en we zijn ook al enkele jaren online, en dus ook voor de rest van Nederland, te vinden. Op onze website bieden we een uitgebreid assortiment aan uiteenlopende gezondheids- en verzorgingsproducten. We bieden méér dan vitamines en supplementen en hebben ook een uitgebreid assortiment in homeopathische en bijvoorbeeld ayurvedische middelen. Voor het sporten en uw spieren bieden we vele producten die beide ten goede komen, en ook tijdens uw zwangerschap of voor uw baby kunt u bij Drogisterij Boerhaave goed terecht. Het zal u misschien verbazen maar ook de hobbyist is bij ons aan het juiste adres om met het eigenhandig bierbrouwen of wijnmaken aan de slag te gaan. Voor al uw wensen is Boerhaave dus de drogist die bij u past.

   Contact opnemen     drogisterijboerhaave.nl

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.