Superol tabletten

Superol tabletten: een natuurlijke oplossing

U bent op deze website terechtgekomen omdat u op zoek bent naar Superol tabletten. Heeft u beginnende keelpijn en wilt u de pijn verzachten en een keelontsteking voorkomen? Dan is de werking van Oxychinoline uw antwoord. Superol tabletten zelf zijn al een tijdje uit de handel, maar het middel is terug in een nieuw jasje, dat van Superspoel. Dit bevat dezelfde werkzame bestanddelen, met onder meer Oxychinolinesulfaat, en heeft een extra toevoeging meegekregen, namelijk IJslands mos, een natuurlijke oplossing voor een nog beter resultaat.

Het ontsmettende Superspoel

Drogisterij Boerhaave biedt u Superspoel in kunststof potjes van elk twintig tabletjes. Deze tabletten dienen te worden gebruikt als gorgel- of spoeldrank. Daarmee profiteert uw mond van de ontsmettende werking van het Oxychinolinesulfaat. Het is verkrijgbaar zonder doktersvoorschrift, en betreft dus een milde aandoening waarvoor advies van een dokter niet noodzakelijk is. Drogisterij Boerhaave geeft u echter met liefde een uitgebreid advies mee voor het beste gebruik van deze en andere middelen, om zo uw (beginnende) keelpijn of verkoudheid te verhelpen.

Superol tablettenAl meer dan een eeuw Drogisterij Boerhaave

Drogisterij Boerhaave is een familiebedrijf, al sinds het begin van de twintigste eeuw. Jarenlang is dit bedrijf van vader op dochter en van moeder op zoon overgedragen en heeft elk familielid weer nieuwe zaken en interesses toegevoegd. Ieder van hen heeft zijn of haar eigen stempel op de apotheek weten te drukken – en dat proces is niet gestopt. Voor iedereen in Leiden is er de drogist er al ruim een eeuw aan de Haarlemmerstraat en voor heel Nederland zijn wij er nu op deze website. En wist u dat een van de interesses van de nieuwste lichting telgen heeft geleid tot een uitgebreid assortiment in het eigenhandig bier en wijn maken? Zo blijven we ons altijd vernieuwen – u ook?

   Contact opnemen     drogisterijboerhaave.nl

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.